Ik help je om je mindset positiever te maken en gelukkiger te zijn

 

 

 

Stap-voor-stap, in je eigen tempo en in een korte tijd je mindset veranderen

 

Stel dat ik alles kwijt zou raken…

En opnieuw zou moeten beginnen…

In mijn leven heb ik goede en slechte tijden meegemaakt. Maar eerlijk gezegd, ken ik geen slechte tijden. Zelfs in tijden dat ik minder te besteden had, was ik gelukkig. Ik heb mensen zien verhuizen voor een beter leven, hun baan opzeggen voor betere werkomstandigheden en allerlei andere beslissingen zien nemen voor iets beters. Maar aan het eind waren zij nog steeds niet gelukkig. Want het punt is dat je jezelf overal mee naartoe neemt. Je gedachten, je mindset bepaalt of je gelukkig bent met wat je hebt en waar je bent en iets moois van je leven kan maken of niet.

Ik heb met weinig geld ontzettend mooie dingen beleefd en ook met veel geld.

Ik heb veel gestudeerd (o.a. aan de Harvard Universiteit) en altijd mijn kennis met anderen gedeeld. Een van de onderwerpen die ik fascinerend vind is hoe onze hersenen werken. Hoe maken wij beslissingen en hoe kunnen wij onze mindset beïnvloeden?

Welkom bij

‘Mindset: the game changer’

waar de kracht van jouw denkwijze de hoofdrol speelt

Mijn naam is Agnes Glastra en ik nodig je uit voor een unieke reis van persoonlijke groei, waarbij mindset als het ultieme spelveranderende element fungeert. Ontdek de transformatieve wereld van mogelijkheden die voor je opengaat wanneer je de regels van je eigen denken herschrijft.

  • Zou je graag meer ontspannen en blijer willen zijn?
  • Wil je meer verbondenheid en harmonie in je leven?
  • Wil je meer ontspanning en minder spanning in je dagelijks leven?

Klaar om met weinig moeite jouw mindset positiever te maken en gelukkiger te zijn? Dan is ‘Mindset: the game changer’ iets voor jou.

Je zit vast in een spiraal van negatieve gedachten over jezelf, een situatie en de wereld. Je denkt dat je niet goed genoeg bent, dat je niets hebt om blij mee te zijn, dat de wereld een gevaarlijke plek is.

Maar wat als ik je vertel dat jij daar iets aan kan doen? Dat je zelf de macht hebt om jouw gedachten te veranderen? Dat je je eigen werkelijkheid kan bepalen?

In deze cursus leer je hoe je dat kan doen. Je leert hoe je negatieve gedachten kan opsporen, onderzoeken en vervangen door positieve en realistischere gedachten. Je leert ook hoe je meer waardering, vertrouwen en vreugde kan creëren in je leven.

Je hoeft niet te blijven lijden onder een gevoel van gebrek, angst of onzekerheid. Jij kan jouw werkelijkheid veranderen door je mindset te veranderen.

Deze cursus is iets voor jou als:

⇒ ​Je streeft naar persoonlijke groei
⇒ Je open staat voor vernieuwing
⇒ Je verlangt naar tastbare resultaten

Schrijf je nu in voor deze cursus en ontdek hoe je meester van je mindset wordt!

Tijdelijk afgeprijsd!!!

€ 197,-    €98,50

  • Ontdek je de weg naar geluk en rust in jouw hoofd
  • Aan de hand van eenvoudige vragen ga je zelf aan de slag met je eigen mindset
  • Ga je anders kijken naar de wereld en naar jezelf
  • Leer je hoe je keuzes maakt en hoe je dit kan veranderen

Deze cursus is gebaseerd op:

  • meer dan 500 uur onderzoeken en
  • ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een betere toekomst